079-3604252

Groot worden in een kleine wereld ©

Welkom bij de wereld van Le Petit

Huiselijk

A Home away from home. De huiselijke omgeving en de kleinschaligheid bied de juffen een ideale plek om met rust te kunnen focussen op de kindjes. De kleinschaligheid vertaalt zich naar het feit dat uw kind niet elk jaar naar een ander groep hoeft te gaan en nieuwe juffen krijgt maar simpelweg kan meegroeien met de kinderen in dezelfde groep bij dezelfde juffen.
De locaties zijn bewust gekozen en gezellig en knus ingericht. 

Het is belangrijk dat er liefdevol voor je kind gezorgd wordt en er goed naar je geluisterd wordt. Voor onze juffen is het vanzelfsprekend dat ze bij iedereen persoonlijk en intensief betrokken zijn. Onze kinderdagverblijven bieden een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze leeftijdscategorie doorloopt je kind verschillende fases en maakt het zich allerlei vaardigheden eigen. Ieder kind is anders en heeft een eigen tempo en unieke manier van ontwikkelen. Wij doen dan ook veel meer dan je kind liefdevol opvangen en praktisch verzorgen. Wij geven elk kind de specifieke aandacht en spelmaterialen die het nodig heeft en stimuleren hem of haar in de ontwikkeling. Je kind wordt gedoseerd uitgedaagd en leert zo zelf te ontdekken wat hij of zij kan en wil. 

Alle zintuigen komen aan bod

Horen, voelen, ruiken, proeven en zien komen uitgebreid aan bod binnen ons pedagogisch beleid. Daarnaast is er alle ruimte voor individuele wensen van ouders. De korte communicatielijnen met de leidsters en de veiligheid van de omgeving maken dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Le Petit kunt toevertrouwen.

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding inplannen? Wij helpen u graag verder.

De voordelen van een rondleiding bij Le Petit

  • Een goede impressie
  • Check beschikbaarheid
  • Vragen bespreken
  • Een rondleiding is vrijblijvend

Neem contact op079-3604252