079-2340737

Groot worden in een kleine wereld ©

Welkom bij de wereld van Le Petit

Vacatures Kinderopvang Zoetermeer
 
Werken bij Le Petit betekent werken aan de toekomst. Met liefde en aandacht investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe generaties en bouwen daardoor mee aan een betere wereld. Onze mensen zijn hierbij onze grote kracht. Zij maken het verschil. Op de vestiging werken gedreven, positieve professionals die iedere dag weer werken aan de beste kwaliteit voor kinderen en de beste service voor ouders. 
 
Vacatures:

Pedagogisch medewerkers fulltime en parttime
 
De ontwikkeling van kinderen én medewerkers staat centraal bij Le Petit. We gaan voor de allerbeste kwaliteit en zorgen voor een inspirerende, open en informele cultuur. 
 
Jouw ambitie:
Als pedagogisch medewerker de kinderen aanmoedigen om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken in een leerrijke, vertrouwde en liefdevolle omgeving.
 
Hoe ziet je werk er uit?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Ons pedagogisch programma is hierbij het uitgangspunt.
 
Je werkt samen met de vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Hierdoor maak je kennis met de werkwijze van Le Petit terwijl je je verder ontwikkelt in je vakgebied.
 
Je begeleidt de kinderen en ontwikkelt hen naar zelfstandigheid op een liefdevolle, respectvolle manier die aansluit op de behoefte van het kind. Je stemt dit af met zowel ouders als collega’s en deelt relevante informatie, waardoor er in een sfeer van openheid en vertrouwen wordt samengewerkt. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de basis leggen voor de ontwikkeling van baby’s tot zelfstandige, onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld.
 
Jouw profiel
Je maakt als professional de kwaliteit van Le Petit door jouw motivatie en je talenten in te zetten en door jezelf te blijven ontwikkelen.
 
Je bent in bezit van een in de CAO vastgelegde beroepskwalificatie en een VOG.
Je hebt pedagogische kennis, specifiek over de ontwikkelingsfases van een kind.
Je hebt naast het groepsproces oog voor de individuele behoeftes van een kind en sluit daar respectvol op aan.
Je bent proactief, ondernemend en flexibel.
Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s.
Je beheerst de Nederlandse (en Engelse) taal goed in woord en geschrift.
 
Wat bieden we?
Een functie in mooie werkomgeving met een informele, collegiale sfeer waar medewerkers met trots werken. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, onder andere:
 
Een salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6 (trede afhankelijk van je ervaring).
8% vakantiegeld.
Bij gebleken geschiktheid en formatieruimte is er doorstroommogelijkheid naar een contract met vaste uren voor (on)bepaalde tijd.
 
Wil jij meebouwen aan onze missie? Stuur dan een sollicitatie naar : info@lepetit.nl
 
Invalkracht:
 
Momenteel zijn wij opzoek naar een gemotiveerde vaste invalkracht.
 
Tijdens de zomermaanden werk je gemiddeld 16 tot 32 uur per week. Na de vakantieperiode blijf je vaste invalkracht op Le Petit.
Uiteraard moet je voldoen aan de kwalificiatie eis en is het een pre als je in het bezit bent van een geldig kinder-EHBO diploma.
Wil jij meebouwen aan onze missie? Stuur dan een sollicitatie naar : info@lepetit.nl
 
Stage:
 
Zoek jij een uitdagende stage? Le Petit is een erkend leerbedrijf en kan een goed steentje bijdragen aan jouw carriere. Aarzel niet langer en stuur ons je sollicitatie naar : info@lepetit.nl

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding inplannen? Wij helpen u graag verder.

De voordelen van een rondleiding bij Le Petit

  • Een goede impressie
  • Check beschikbaarheid
  • Vragen bespreken
  • Een rondleiding is vrijblijvend

Neem contact op079-2340737