079-2340737

Groot worden in een kleine wereld ©

Welkom bij de wereld van Le Petit

Gezonde voeding

Door op jonge leeftijd kennis te maken met verschillende smaken wordt de smaakontwikkeling van uw kind enorm gestimuleerd. Het stimuleren van de smaakontwikkeling is essentieel voor een gezond eetpatroon in de toekomst. Uit onderzoek is gebleken dat dit bijvoorbeeld de kans op toekomstig overgewicht verkleint! Daarom vindt Le Petit het belangrijk dat kinderen gezonde voeding krijgen en kennismaken met allerlei smaken, waar mogelijk biologisch en zonder suikers of kleurstoffen. Het aanbieden van verse groente en vers fruit past goed binnen deze visie, mits de ouders dit uiteraard ook willen.  Op deze manier leren kinderen spelenderwijs wat gezond is en dat gezond eten heel lekker is. Bovendien: zien eten doet eten.
 
Leuk weetje:
Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd. Wij gebruiken veelal duurzame en biologische producten van A-merken. Daarbij wordt er goed gekeken naar de leeftijd van de kinderen; het eten wordt hierop afgestemd. Uiteraard bepaalt u als ouder uiteindelijk welke voeding wij uw kind geven. Wij adviseren u hierover graag , als u dat wenst. Voor baby´s wordt het voedingsprogramma van thuis overgenomen.
 
Koemelkallergie of andere allergieën
Wij houden ook rekening met eventuele allergieën van uw kind. Een veelvoorkomende allergie is bijvoorbeeld een koemelkallergie. Het is van belang dat bij flesvoeding een juiste keuze wordt gemaakt uit de verschillende Nutrilon-producten. Pepti is bijvoorbeeld een alternatief van Nutrilon bij een koemelkallergie en een andere mogelijkheid zou Nutramigen flesvoeding kunnen zijn. 
 
Speciale wensen omtrent de voeding van uw kind
Mocht u speciale wensen hebben omtrent het voeden van uw kind, dan vernemen wij die graag. In onderling overleg kan er gekozen worden voor een aangepast voedingsschema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke wensen vanuit geloofsovertuigingen.

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding inplannen? Wij helpen u graag verder.

De voordelen van een rondleiding bij Le Petit

  • Een goede impressie
  • Check beschikbaarheid
  • Vragen bespreken
  • Een rondleiding is vrijblijvend

Neem contact op079-2340737