079-2340737

Groot worden in een kleine wereld ©

Welkom bij de wereld van Le Petit

Contact met ouders

Wij hechten veel waarde aan oudercontacten. Dit doen wij door tijdens het brengen en halen van de kinderen tijd te nemen en met ouders bij te praten. Daarnaast werken wij met een app waardoor u de hele dag alle activiteiten van uw kind kunt volgen. Tevens ontvangt u gedurende de dag leuke foto's van uw kind en is er de mogelijkheid om via de app een bericht te sturen naar de leidsters. U mag natuurlijk ook altijd even bellen. U kent uw kind het beste en u weet waar uw kind blij van wordt of extra gevoellig voor is. Wij hechten veel waarde aan het bewust uitwisselen van informatie tijdens de overdracht zodat een goede onderlinge relatie kan worden opgebouwd.
 
Observatiegesprekken
Elk half jaar zijn er observatiegesprekken. Tijdens de oudergesprekken wordt de observatie van de juffen besproken en wordt er stilgestaan bij de groei en ontwikkeling van uw kind.
 
Ouderavonden
Regelmatig worden er ouderavonden georganiseerd waarin een bepaald onderwerp centraal staat en onder het genot van een kop koffie of thee wordt besproken.

Workshops
Met enige regelmaat worden er ook workshops georganiseerd over diverse actuele onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen over opvoeding, veiligheid, gezondheid en kindontwikkeling. 

Heeft u een vraag of wilt u een rondleiding inplannen? Wij helpen u graag verder.

De voordelen van een rondleiding bij Le Petit

  • Een goede impressie
  • Check beschikbaarheid
  • Vragen bespreken
  • Een rondleiding is vrijblijvend

Neem contact op079-2340737