Groot worden in een kleine wereld ©

Welkom bij de wereld van Le Petit

Contact met ouders

Wij hechten veel waarde aan oudercontacten. Dit doen wij door tijdens het brengen en halen van de kinderen tijd te nemen en met ouders bij te praten. Daarnaast werken wij met een app waardoor u de hele dag alle activiteiten van uw kind kunt volgen. Tevens ontvangt u gedurende de dag leuke foto's van uw kind en is er de mogelijkheid om via de app een bericht te sturen naar de leidsters. U mag natuurlijk ook altijd even bellen. 
 
Le Petit heeft ook een oudercommissie samengesteld. De oudercommissie fungeert als aanspreekpunt voor de ouders en de directie en zorgt voor een goede en heldere informatieverstrekking aan de ouders. De oudercommissie stelt zich tot doel de belangen van de kinderen en hun ouders bij Le Petit zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen.
 
Observatiegesprekken
Elk half jaar zijn er observatiegesprekken. U evalueert met de leidsters hoe het gaat met uw kind en waar eventueel op gelet kan worden. Tijdens de oudergesprekken wordt er ook een observatieformulier van uw kind aan u overhandigd en wordt er stilgestaan bij de groei en ontwikkeling van uw kind.
 
Ouderavonden
Ook organiseren we regelmatig ouderavonden waarin bijvoorbeeld een opvoedonderwerp centraal staat en laten wij zien wat er elke dag gebeurt op de vestiging.

Workshops
Op Le Petit worden ook workshops georganiseerd over diverse actuele onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen over opvoeding, veiligheid, gezondheid en kindontwikkeling. Met de kennis die u opdoet tijdens de workshops bent u in staat om thuis een ideal klimaat te scheppen voor uw kind om de kindontwikkeling optimaal te stimuleren in een veilige omgeving.

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van een rondleiding bij Le Petit

  • Gratis en vrijblijvend
  • Kennismaking met de juffen
  • Uw vragen worden beantwoord
  • U ervaart de kleinschaligheid

Neem contact op