Groot worden in een kleine wereld ©

Welkom bij de wereld van Le Petit

Aandacht 

Le Petit gelooft in kleinschalige opvang voor de kinderen. Door de kleinschaligheid kunnen de leidsters optimale aandacht geven aan uw kind.  Aandacht, een zo belangrijk woordje bij het opvangen van kinderen; uw kind is bij Le Petit dan ook geen nummer, maar een kind met een eigen karakter en eigen wensen. Wij willen uw kind door flexibiliteit, kennis, liefde en aandacht voorbereiden op een kleurrijke toekomst. De leidsters krijgen interne trainingen om bij te dragen aan de beste ontwikkeling en voorbereiding van uw kind voor de basisschool. Tevens zijn er korte communicatielijnen tussen ouders en leidsters waardoor u als ouder op elk gewenst moment snel in contact kunt zijn met de leidster die uw kind opvangt. Dit kan middels de Le Petit oudercommunicatie app.

Verder kan uw kind gedurende vier jaar in dezelfde groep blijven.  Hierdoor hoeft uw kind niet telkens naar een andere groep te worden verplaatst als het een jaartje ouder wordt. Dit biedt veiligheid en rust voor de kinderen. Uit onderzoek is gebleken dat dit de hechting van uw kind in een zo belangrijk stadium stimuleert. Door de ontstane rust en veiligheid is er alle gelegenheid om uw kind goed voor te bereiden op de basisschool.

Heeft u een vraag? Wilt u kennis maken? Wij staan u graag te woord. Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van een rondleiding bij Le Petit

  • Gratis en vrijblijvend
  • Kennismaking met de juffen
  • Uw vragen worden beantwoord
  • U ervaart de kleinschaligheid

Neem contact op